038-7852407 info@mrdekok.nl

Juridisch advies

Als zelfstandig jurist help ik organisaties en overheden bij hun vraagstukken binnen het bestuursrecht. Dat kan een specifiek juridisch advies zijn, maar ook juridische bijstand voor langere tijd. Daarnaast begeleid ik juridische afdelingen in het optimaliseren van hun werkprocessen en kennisniveau. Mijn werkwijze is rechtvaardig, integer en toegankelijk. Niet in de laatste plaats om draagvlak te creëren bij collega’s, bestuur, ketenpartners en burgers!

 

Waarom zelfstandig jurist?

Omdat ik denk dat het beter kan. Ik ga in mijn werk niet voor de standaard oplossing, maar zoek altijd naar het best passende antwoord. Daarbij steek ik regelmatig mijn neus om het hoekje, om te kijken waar de kansen liggen. En dat gaat in mijn ogen het beste als je de bewegingsvrijheid hebt om zelf je werkzaamheden, tijden en bijscholing in te kunnen plannen.

Daarnaast ben ik, door de verschillende orgnisatie waar ik een kijkje in de keuken heb kunnen nemen, in staat om van buiten naar binnen te kijken, wat in veel situaties een eyeopener kan vormen. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden. Hierbij is mijn zorg niet enkel gericht op de signalering van knelpunten maar nadrukkelijk ook gericht op de implementatie van eventuele oplossingsrichtingen.

Waarom juridisch advies van Mr. Kirsten de Kok

N

Ruim 20 jaar ervaring in bestuursrecht en strafrecht

N

Eenmalig of voor bepaalde tijd (interim)

N

Kleine en grote, profit en non-profit organisaties

N

Geen ‘in house’ jurist? Ik ben graag uw bedrijfsjurist op afstand

N

Ook voor optimalisatie van uw eigen juridische afdeling

Op zoek naar juridisch advies?

Heeft u een juridische vraag? Behoefte aan juridische ondersteuning in een lastig dossier? Of bent u op zoek naar een jurist die ‘out of the box’ durft te denken? Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Postbus 1150,  8001 BD Zwolle
038-7852407
info@mrdekok.nl

Logo MfN Registermediator Mr Kirsten de Kok Zwolle