038-7852407 info@mrdekok.nl

Over
Kirsten

Van oorsprong Brabantse, maar sinds 2002 woon ik samen met mijn vriend en onze zoon met veel plezier in Zwolle. Een mooie en gezellige oude Hanzestad, maar ook een strategische plek in het midden van het land.

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg, heb ik binnen verschillende (semi-)overheidsorganisaties gewerkt. Zowel in uitvoerende als beleidsmatige functies, maar ook als leidinggevende. In 2017 ben ik begonnen als zelfstandig jurist en sinds 2019 ben ik – na het behalen van mijn Mfn-accreditatie – ook werkzaam als mediator.

Mijn werkwijze is rechtvaardig, integer en toegankelijk. Mijn manier van communiceren is duidelijk, persoonlijk en respectvol. Door in al mijn werkzaamheden ‘de mens’ voorop te zetten, creëer ik een basis van waaruit iedereen weer verder kan.

Mr. Kirsten de Kok MFN registermediator

Wat wilt u weten?

 

Wilt u meer weten over mij, mijn werkzaamheden en wat ik voor u kan betekenen? Kijk op mijn LinkedIn.  Natuurlijk kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Mediation of juridisch advies

Mediation

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van een familie- of arbeidsconflict? Of behoefte aan een onafhankelijke mediator die een oplossing zoekt en aan alle partijen recht doet?

Juridisch advies

Heeft u een juridische vraag? Behoefte aan juridische ondersteuning in een lastig dossier? Of bent u op zoek naar een jurist die ‘out of the box’ denkt?

Postbus 1150,  8001 BD Zwolle
038-7852407
info@mrdekok.nl

Logo MfN Registermediator Mr Kirsten de Kok Zwolle